Politica de confidentialitate

Informatiile care urmeaza explica modul in care sunt folosite datele cu caracter personal preluate prin intermediul site-ului dianapirvu.ro. Folosind site-ul www.dianapirvu.ro, accepti practicile descrise in acesta politica.

Elemente generale:

 • orice informatie cu caracter personal preluata prin intermediul site-ului este protejata de accesul neautorizat, prin luarea unor masuri sau pe baza unor practici de un nivel inalt de securitate informatica;
 • datele cu caracter personal preluate prin intermediul site-ului nu vor fi niciodata instrainate de scopul specific site-ului www.dianapirvu.ro, asa cum reiese din termenii si conditiile de utilizare;
 • cu exceptia datelor publice (ex.:comentariile), toate datele cu caracter personal au statutul de confidential;
 • datele cu caracter personal pot fi sterse de catre autorul blogului, din considerente proprii sau la cererea persoanei care a creat/generat aceste date.

Ce informatii sunt colectate

Informatiile care sunt oferite in pagina de contact. Pentru transmiterea unui mesaj autorului/ detinatorului www.dianapirvu.ro va fi necesara preluarea unor informatii precum nume, adresa de e-mail si mesaj. Aceste informatii sunt necesare pentru a putea stabili un punct si un scop de comunicare cu persoana care transmite mesajul.

Adresele de e-mail introduse si validate în formularul de abonare prin e-mail. Vizitatorii site-ului se pot abona la postarile publicate pe blog prin introducerea adresei de e-mail in formularul „Abonare la newsletter”

Informatiile oferite in cadrul comentariilor. Toate datele pe care le postezi pe site sub forma de comentariu vor deveni vizibile public (daca respecta termenii de aprobare proprii autorului). Acestea includ mesajul si, de obicei, identitatea contului folosit pentru publicarea comentariului, in cazul in care ai folosit contul Facebook, Twitter, Linkedin etc. drept element de identificare. Atunci cand se publica comentarii, responsabilitatea drepturilor de autor si evitarea expunerii eventualelor date personale cade asupra autorului comentariului.

Informatiile anonime de trafic colectate la navigarea pe site. Informatiile anonime sunt colectate pe acest site, prin intermediul cookie-urilor (daca acestea sunt activate la nivelul navigatorului web) si includ, de exemplu, ce pagini accesezi, timpul pe care il petreci pe o pagina sau pe site, tara/regiunea, numele furnizorului de internet (ISP), adresa IP, browser-ul folosit si multe altele. Astfel de date sunt colectate pe mai toate site-urile de pe web si sunt folosite in scop statistic, dar tu ca utilizator, vei ramane anonim pentru www.dianapirvu.ro.

Care este scopul colectarii informatiilor

Informatiile care sunt oferite în pagina de contact sunt folosite pentru:

 • imbunatatirea continutului site-ului prin comunicarea directa cu vizitatorii;
 • furnizarea de informatii (de variate tipuri si scopuri) pentru persoanele care solicita acest lucru prin e-mail.

Adresele de e-mail introduse si validate in formularul de abonare prin e-mail sunt folosite pentru:

 • fidelizarea vizitatorilor;
 • cresterea numarului de accesari ale articolelor publicate recent.

Informatiile oferite in cadrul comentariilor sunt folosite pentru:

 • obtinerea de feedback din partea vizitatorilor;
 • extinderea si completarea continutul paginilor.

Informatiile anonime de trafic colectate la navigarea pe site sunt folosite pentru:

 • analizarea datelor statistice de navigare, testarea si mentenanta paginilor, masurarea popularitatii blogului s.a.;
 • imbunatatirea site-ului astfel incat acesta sa fie prezentat intr-o maniera compatibila cu necesitatile utilizatorilor si dispozitivele de pe care se face accesarea.

Unde sunt stocate datele colectate


Datele trimise prin e-mail si corespondenata facuta in acest fel sunt stocate in conturile de e-mail asociate site-ului www.dianapirvu.ro sau autorului, Diana Pirvu. Lista e-mailurilor abonate la newsletter sunt salvate in contul Mailchimp corespunzator site-ului www.dianapirvu.ro. Informatiile colectate anonim sunt salvate in contul Google Analytics asociat site-ului.

Consimtamantul vizitatorului/ utilizatorului

Navigand pe site si trimitand date personale prin metodele prezentate mai sus esti de acord cu modalitatea de transfer, stocare si procesare. Vor fi luate masuri rezonabile de securitate pentru a asigura confidentialitatea datelor personale, in concordanta cu acesta politica.

Din nefericire, transmisiile de date prin internet nu sunt intotdeauna sigure. Desi vor fi luate masuri stricte de mentinere a securitatii si confidentialitatii acestora, autorul dianapirvu.ro nu poate garanta ca datele transmise catre site sau contul de e-mail al site-ului sunt sigure; orice transmitere trebuie facuta deci in cunostinta de cauza, pe propriu risc.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. Daca dai clic pe oricare dintre acestea, trebuie sa stii ca acestea au propriile lor politici de cookies si de confidentialitate. Va trebui sa verifici politicile interne ale acestora inainte de a transmite date cu caracter personal sau de a naviga pe acestea.

Contact

Daca ai intrebari sau neclaritati privind politica de confidentialitate, acestea pot fi adresate folosind Pagina de contact.